În noiembrie 2016, FPDL – Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală, a fuzionat prin absorbție cu Fundația Alături de Voi România. Prin unirea forțelor, experienței și resurselor, cele două organizații își vor atinge cu mai mult succes scopurile: realizarea incluziunii economice și sociale a persoanelor apartinând grupurilor vulnerabile, îmbunătățirea proceselor democratice de guvernare și consolidarea societății civile.

Împreună construim comunități

718
training-uri
50
țări
5
continente
15834
participanți

153 de cursuri de formare pentru traineri în medii multiculturale, cu participanți din peste 50 de țări de pe 5 continente (Europa, Asia, Africa și America Latină);

Cei 3870 de participanți sunt traineri, facilitatori, experți reprezentanți ai autorităților publice și organizații ale societății civile;

565 de evenimente de formare cu peste 11964 de participanți reprezentând oficiali aleși, funcționari publici și reprezentanți ai societății civile.

:

  Cine suntem

  FPDL este o organizație non-guvernamentală din România înființată în anul 1994.

  Misiunea noastră

  Misiunea noastă este aceea de a îmbunătăți procesele democratice de guvernare in sprijinirea dezvoltarii locale, pentru a consolida societatea civilă și de a promova o nouă cultură a schimbării și a managementului conflictelor.

  În România și în întreaga lume, prin activități de consolidare a capacității Administrației Publice și reprezentanților ONG-urilor, în scopul de a fi mai eficace, eficiente și responsabile, precum și de a lucra mai bine împreună.

  Unde lucrăm

  Facilitatorii și consultanții FPDL au călătorit pentru a lucra în:

  4 continente
  5 regiuni
  32 de țări

  Oportunitati

  FPDL IS LOOKING FOR A NEW DIRECTOR! The deadline for applications is April 7th, 2016. Read more: CALL FOR FPDL EXECUTIVE DIRECTOR

  Accesează resursele noastre de învățare

  Premii

  Ana Vasilache, Președintele FPDL, a primit Habitat Scroll of Honor Award în 2000 pentru promovarea bunei guvernanțe în țările din Europa Centrala si de Est.

  Primaria Craiova a primit o recunoaștere națională, în anul 2010, prin premiul 1 acordat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici din România în competiția „Inovație și calitate în sectorul public”, la categoria „Consolidarea serviciului public de integritate, transparență și responsabilitate”.

  Recunoaștere internațională prestigioasă pentru FPDL si Metodologia anticorupție, prin intermediul UN Public Service Award căștigat de către Primaria Craiova.

  CONSULTĂ GAMA NOASTRĂ DE SERVICII

  Serviciile noastre sunt inspirate din experiența noastră directă în lucrul cu mai multe părți interesate în întreaga lume, în construirea unor comunități mai bune.

  Testimoniale

   Tomasz Sudra
   Specialist în planificare și dezvoltare urbană, fondatorul ramurii de formare și consolidare a capacității HABITAT ONU, Phd. MIT. Membru al Consiliului de Administrație FPDL.
   În calitate de Director UN - Habitat Training and Capacity Building Branch, până la pensionarea mea în 2003, responsabil pentru programele de formare ale agenției noastre din întreaga lume, eu pot spune cu încredere deplină că nu am întâlnit în nicio regiune mai mult profesionalism, inovație, dinamică și organizare efectivă de formare eficientă în domeniul guvernanței locale și a dezvoltării locale. Mi-ar fi plăcut mai multe organizații să facă cu succes ceea ce a făcut FPDL.
   Toate testimonialele

  Zone de lucru